Urządzenia i Akcesoria
Pastitsio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pasta
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)140 g
-
bread torn into pieces1 slice
-
macaroni pasta250 g
-
eggs lightly beaten2
-
fresh baby spinach leaves100 g
Meat sauce
-
brown onions cut into halves2
-
oil20 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste100 g
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
dry white wine60 g
-
water100 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
beef mince500 g
White sauce
-
salted butter cut into pieces30 g
-
plain flour60 g
-
milk500 g
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
egg yolks2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
557.9 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
1916.3 kJ /
456.3 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
37.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, leek and corn pie
1u. 15min
Mexican cottage pie
1u. 30min
Aussie potato salad
1u. 30min
Sour cream and chicken enchiladas
1u. 10min
Meatballs with tomato sauce
40min
Family chicken galette
1u. 55min
Apricot chicken risotto
30min
Classic meatloaf
1u. 35min
Chicken and pesto risoni
35min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Tuna mornay
45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1u. 15min