Urządzenia i Akcesoria
Pastitsio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pasta
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)140 g
-
bread torn into pieces1 slice
-
macaroni pasta250 g
-
eggs lightly beaten2
-
fresh baby spinach leaves100 g
Meat sauce
-
brown onions cut into halves2
-
oil20 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste100 g
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
dry white wine60 g
-
water100 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
beef mince500 g
White sauce
-
salted butter cut into pieces30 g
-
plain flour60 g
-
milk500 g
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
egg yolks2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
557.9 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
1916.3 kJ /
456.3 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
37.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Yiayia's Pastitsio
1 godz. 40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min