
Urządzenia i Akcesoria
Pastitsio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pasta
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)140 g
-
bread torn into pieces1 slice
-
macaroni pasta250 g
-
eggs lightly beaten2
-
fresh baby spinach leaves100 g
Meat sauce
-
brown onions cut into halves2
-
oil20 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste100 g
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
dry white wine60 g
-
water100 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
beef mince500 g
White sauce
-
salted butter cut into pieces30 g
-
plain flour60 g
-
milk500 g
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
egg yolks2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
456.3 kcal /
1916.3 kJ
Białko
31.4 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
37.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
557.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Spiced lamb pie
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Mexican stack
45 min
Apricot chicken risotto
30 min
Tuna mornay
45 min