
Urządzenia i Akcesoria
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
whole eggs (see Tips)4
-
fresh baby corn cut into slices on the diagonal (2 cm)125 g
-
avocado flesh only1
-
cold water
-
garlic clove1
-
fresh chives cut into pieces (3 cm), plus extra for garnishing5 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
white wine vinegar to taste2 - 3 tsp
-
soft cream cheese (see Tips)100 g
-
nutmeg2 pinches
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
rocket leaves60 g
-
mini Roma tomatoes250 g
-
pine nuts toasted2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
284.9 kcal /
1184.7 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Sód
297.9 mg