Piadina romagnola

Piadina romagnola

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
9 porzioni

Składniki

Impasto
  • 375 g di latte
  • 150 g di strutto
  • 750 g di farina tipo 00
  • 3 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
  • 15 g di sale
Farcia
  • 375 g di formaggio Squacquerone
    375 g di crescenza
  • 150 g di rucola
  • 2 pizzichi di sale
  • 220 g di prosciutto crudo di Parma a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 648 kcal / 2711 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 33.2 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...