Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 293 kJ / 70 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
Crescentine modenesi
11 Std.
Piadina romagnola farcita
55 min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Mantovanine
2sa 45 dk
Passatelli
45min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola
15min
Pane per hamburger
3sa 20 dk
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min