Urządzenia i Akcesoria
Tigelle
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
30 pezzi
Składniki
-
250 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
20 g di strutto
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2 g
Kalorie
293 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Piadina romagnola
40 min
Piadina romagnola
15 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Grissini di pane
4 godz.
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min