Urządzenia i Akcesoria
Pasta all'uovo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
200 g di farina tipo 00 + q.b.
-
2 uova (da 60 g circa)
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone gastronomico
26 godz.
Dado di carne
45 min
Pasta frolla
2 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Piadina romagnola
15 min
Pastina da minestra
10 min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Passatelli
45 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.
Tortellini in brodo
1 godz. 30 min
Besciamella veloce
15 min