
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia all'olio extravergine di oliva
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
10 porzioni
Składniki
Impasto
-
di patate precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate170 g
-
di acqua215 g
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina tipo 1500 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.35 g
-
di sale10 g
Terminare la preparazione
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
di acqua20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
272.7 kcal /
1141 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy