Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 550 g di farina tipo 00 + q.b. - 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte con cioccolato
4h 40 min
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min
Mantovanine
2h 45 min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Ciabattine
3h 30min
Pancarrè
5 Std.
Panini al latte
4 godz. 50 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50min
Rosette
5h 20 min
Ciabattine veloci
3h 10 min