Urządzenia i Akcesoria
Panini all'olio
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 pezzi
Składniki
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550 g di farina tipo 00550 g di farina tipo 1
-
70 g di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino raso di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8 g
Kalorie
1322 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Filoncini di semola
4 Std.
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pancarrè
5 Std.
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Grissini di pane
4 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min