Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

4.7 139 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 26 godz.
4 porzioni

Składniki

Preimpasto per pane
  • di lievito di birra fresco (2.5 g)
    ⅛ cubetto
    ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • di acqua
    250 g
  • di farina manitoba
    500 g
Impasto del pane
  • di acqua
    130 g
  • di sale
    15 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di malto di orzo
    5 g
    5 g di zucchero
  • di farina di semola di grano duro
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 571 kcal / 2389 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 115.7 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...