Urządzenia i Akcesoria
Pane tipo ciabatta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 26 godz.
4 porzioni
Składniki
Preimpasto per pane
-
½ cucchiaino di lievito di birra disidratato⅛ cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g di farina manitoba
Impasto del pane
-
130 g di acqua
-
15 g di sale
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
5 g di zucchero5 g di malto di orzo
-
50 g di farina di semola di grano duro
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
17.2 g
Kalorie
2389 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
115.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane rustico
2 godz.
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane al semolino
4 godz.