Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

4.7 144 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 26 godz.
4 porzioni

Składniki

Preimpasto per pane
  • ⅛ cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
    ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 250 g di acqua
  • 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
  • 130 g di acqua
  • 15 g di sale
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di malto di orzo
    5 g di zucchero
  • 50 g di farina di semola di grano duro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.2 g
Kalorie 2389 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 115.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...