Urządzenia i Akcesoria
Mantovanine
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 pezzi
Składniki
-
230 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
10 g di strutto
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8 g
Kalorie
992 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Rosette
5 godz. 20 min
Coppia ferrarese
1 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Grissini di pane
4 godz.
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min