Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie marchewki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
380 g
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
400 g marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
63.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
340.3 kJ /
81.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min