Delikatne rumienienie marchewki

Delikatne rumienienie marchewki

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
380 g

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 400 g marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 63.2 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 340.3 kJ / 81.3 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...