Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie 200 g pora
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
170 - 200 g pora tylko biała część, pokrojonego w 1 cm plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
18.5 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
606 kJ /
144.9 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min