Urządzenia i Akcesoria
Far Breton with prunes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Quince crumble
1 godz. 25 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Semolina custard
20 min
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min