Urządzenia i Akcesoria
Far Breton with prunes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gougères
55 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Pickled fruit
744 godz. 45 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Zucchini soup
25 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min