Urządzenia i Akcesoria
Pea shakshuka with bacon dust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1251.2 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
3056.9 kJ /
730.6 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Frangipane and apricot muffins
35 min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min