Urządzenia i Akcesoria
Pea shakshuka with bacon dust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1251.2 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
3056.9 kJ /
730.6 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
Curry potato soup
35 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Blueberry Iced Latte
10 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Cocoa Nib Chocolate Milk (Metric)
10 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Hummus with Peas and Beans
25 min