Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pâté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
23.1 g
Kalorie
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
90.9 g
Błonnik
14.1 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian butter
10 Min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 Std.
Mixed mushroom burgers
50 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Sunflower and nori filling
3 Std. 10 Min
Vegan hollandaise
10 Min
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Lentil loaf
1 Std. 55 Min
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min