Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pâté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
23.1 g
Kalorie
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
90.9 g
Błonnik
14.1 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Zucchini soup
25 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tapenade
10 min
Tuna dip
15 min