Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pâté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
23.1 g
Kalorie
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
90.9 g
Błonnik
14.1 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Vegan Pasta
1 godz. 10 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Sunny gazpacho
25 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min