Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pâté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
23.1 g
Kalorie
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
90.9 g
Błonnik
14.1 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Oat milk
25 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min