Pâtè with Riesling
TM6 TM5 TM31

Pâtè with Riesling

4.3 (7 ocen)

Składniki

  • 400 g water
  • 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
  • 1 ¾ tsp salt
  • ½ dried bay leaf
  • 6 whole black peppercorns
  • 150 g Riesling
  • 180 g salted butter, softened, cut into pieces
  • 1 tbsp Port or cognac
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • bread, toasted, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1111.7 kJ / 264.7 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
0.4 g
Tłuszcz
26.4 g
Tłuszcz nasycony
16.6 g
Błonnik
0.1 g
Sód
353.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy