Pâtè with Riesling

Pâtè with Riesling

4.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • water
    400 g
  • duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
    250 g
  • salt
    1 ¾ tsp
  • dried bay leaf
    ½
  • whole black peppercorns
    6
  • Riesling
    150 g
  • salted butter softened, cut into pieces
    180 g
  • Port or cognac
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • bread toasted, to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 264.7 kcal / 1111.7 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 26.4 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 16.6 g
Sód 353.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...