Urządzenia i Akcesoria
Banana bread with chai crème fraîche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 portions
Składniki
Banana bread
-
grapeseed oil plus extra to grease45 g
-
black sesame seeds50 g
-
white sesame seeds50 g
-
dried figs100 g
-
water150 g
-
unsalted butter40 g
-
ripe bananas (approx. 3), cut into pieces, plus 1 extra banana cut into halves, to decorate300 g
-
eggs2
-
caster sugar170 g
-
plain flour200 g
-
cornflour2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
raw cashew nuts to sprinkle (approx. 5 tbsp)
Chai crème fraîche
-
coconut sugar1 tbsp
-
orange peel only, no white pith and juice of half an orange (approx. 40 g)1
-
chai powder (see Tips)2 tbsp
-
crème fraîche400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
122.1 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1552.6 kJ /
371.1 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Peach and cardamom pie
1 godz. 35 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Far Breton with prunes
2 godz.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Coffee date muffins
35 min