Urządzenia i Akcesoria
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Black olive sauce
-
pitted black olives200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only40 g
-
garlic cloves2
-
pickled capers drained40 g
-
lemon juice10 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
salt2 pinches
Lettuce cream soup and steamed broccoli
-
onions cut into halves, or eschalots, cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
broccoli cut into florets (5 cm)600 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes cut into pieces (3 cm)150 g
-
Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)1 tsp
-
water600 g
-
lamb's lettuce (see Tips)200 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
sugar1 pinch
-
lemon juice½ tsp
-
Worcestershire sauce¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Green goodness soup
10 min
Polenta
25 min
Cream of mushroom soup
20 min
Zucchini soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min