Urządzenia i Akcesoria
Harissa yoghurt dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
265 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 265 g
Sód
1033.2 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
747.5 kJ /
178.7 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut and spinach pesto
5min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Roasted fennel dip
35min
Fresh jalapeño dip
5min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Chilli and cheese nachos
35min