Urządzenia i Akcesoria
Harissa yoghurt dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
265 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 265 g
Sód
1033.2 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
747.5 kJ /
178.7 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa verde
5 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Roasted fennel dip
35 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Vegan burgers
45 min