Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
498.7 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Chunky guacamole
10 min
Margarita
5 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 30 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Aperol® Spritz
10 min
Tamale Pie (Anna) Metric
1 godz. 30 min