Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
498.7 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Thai watermelon salad
50 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 godz.
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Vegan burgers
45 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min