Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
498.7 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Flammkuchen with dates and bacon
1 godz. 20 min
Greek cabbage salad
5 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Brak ocen
Pil pil sauce
5 min
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Quick chicken tikka masala
35 min