
Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
119.2 kcal /
498.7 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
194.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Versatile smooth soup
45 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Temaki sushi
1 godz. 40 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Fluffy ricotta pancakes
35 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Traditional minestrone
45 min