Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
498.7 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Chili Oil Noodles
30 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Coconut Dhal
25 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Umami Paste
5 min
Salsa verde
5 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Traditional minestrone
45 min