Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
498.7 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Focaccia
3 godz.
Zoodles with Broccoli Pesto
Brak ocen
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Margarita
5 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 godz.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min