Pannequets jambon-champignons

Pannequets jambon-champignons

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de farine de sarrasin
  • ½ c. à café de sel
  • 1 œuf
  • 650 g de lait
  • 50 g de beurre
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 100 g de champignons de Paris frais
  • 2 tranches de jambon

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1248 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...