Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)

Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)

4.3 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • œufs
    4
  • d'eau
    600 g
  • échalote coupée en 2
    1
  • de fromage à tartiner
    150 g
  • de moutarde
    1 c. à café
  • d'aneth frais
    1 ½ c. à soupe
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • d'huile d'olive
    1 c. à café
  • de pain viking au sésame maison
    4 tranches
  • de truite fumée (4 tranches)
    120 g
  • de concombre en julienne
    80 g
  • de radis roses en tranches fines
    20 g
  • de fleur de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 273.9 kcal / 1145.8 kJ
Białko 14.9 g
Tłuszcz 20.1 g
Węglowodany 8.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 501.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...