Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)

Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)

4.3 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 4 œufs
  • 600 g d'eau
  • 1 échalote coupée en 2
  • 150 g de fromage à tartiner
  • 1 c. à café de moutarde
  • 1 ½ c. à soupe d'aneth frais
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 4 tranches de pain viking au sésame maison
  • 120 g de truite fumée (4 tranches)
  • 80 g de concombre en julienne
  • 20 g de radis roses en tranches fines
  • 1 pincée de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 501.7 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 1145.8 kJ / 273.9 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...