Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet

Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet

3.9 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 2000 g d'eau
  • 200 g de petits pois surgelés
  • 200 g de fèves surgelées
  • 5 g de feuilles de coriandre fraîche et un peu pour la finition
  • 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
  • 2 pincée de sel
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 4 œufs froids
  • 300 g de lardons fumés
  • 4 tranches de pain de campagne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1040.7 mg
Białko 34.3 g
Kalorie 2827.5 kJ / 675.8 kcal
Tłuszcz 46.4 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 31.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...