Cocotte de saumon aux petits légumes

Cocotte de saumon aux petits légumes

4.1 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    700 g
  • de carottes coupées en biseau
    480 g
  • de blanc de poireau coupé en tronçons (1 cm)
    320 g
  • de céleri branche coupé en tronçons (1 cm)
    160 g
  • de pommes de terre détaillées en dés
    320 g
  • de saumon frais coupé en morceaux
    800 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    8 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • de persil frais ciselés
    4 brins
  • de jus de citron fraîchement pressé
    30 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 505.5 kcal / 2116.5 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...