Mijoté de veau au miel de lavande

Mijoté de veau au miel de lavande

3.9 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 800 g d'épaule de veau en cubes de 3 cm
  • 1 c. à soupe de cumin en poudre
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe vinaigre de cidre
  • 500 g d'eau
  • 50 g de miel de lavande
  • 1 branche de thym frais
  • 600 g de carottes en rondelles
  • 1 c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 3 brins de persil frais ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 878.8 mg
Białko 40.9 g
Kalorie 1738.2 kJ / 415.4 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 29.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...