Urządzenia i Akcesoria
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM5)
Składniki
-
4 plastry boczku parzonego, wędzonego
-
800 g cukinii Ø 4-5 cm, z odciętymi końcówkami, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
1 szczypta soli plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
30 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki30 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
10 g migdałów, w płatkach10 g orzeszków piniowych
-
1 ząbek czosnku
-
30 g liści bazylii, świeżych
-
40 g oliwy z oliwek
-
4 jajka
-
pieprz czarny, mielony do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka śródziemnomorska z tuńczykiem
40 min
Wegetariańskie roladki z cukinii z nadzieniem z puszystego serka i szpinaku
30 min
Pieczony łosoś ze spiralizowaną cukinią (TM6, TM7)
30 min
Wrapy z łososiem i jajkiem
45 min
Wysokobiałkowa rolada z serka wiejskiego z indykiem i pieczarkami
40 min
Spiralizowana cukinia w kremowym pesto z awokado (TM7, TM6, TM5)
30 min
Mini placki ziemniaczane z serkiem i łososiem (TM7, TM6)
1 godz. 10 min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6, TM7)
25 min
Spaghetti z cukinii w śmietanowym sosie z boczkiem (TM6, TM7)
40 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6, TM7)
15 min
Tagliatelle z marchewki z pesto z naci marchewki
40 min
Makaron z cukinii z pesto i suszonymi pomidorami (TM6)
20 min