Urządzenia i Akcesoria
Pieczone marchewki z miętą i tymiankiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
Składniki
-
30 g oliwy z oliwek
-
¼ - ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
-
¼ łyżeczki papryki, mielonej
-
¼ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
800 g marchewek nieobranych, pokrojonych 5 cm kawałki
-
1100 g wody
-
liście mięty, świeże do dekoracji
-
liście tymianku, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zapiekanka z ziemniaków i batatów (TM6, TM7)
1 godz.
Ziemniaczane wieżyczki z parmezanem i tymiankiem (TM6, TM7)
55 min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM6, TM7)
1 godz.
Carpaccio z gruszki z serem pleśniowym i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Ziemniaki Hasselback i dip z serem pleśniowym
1 godz. 25 min
Letnia sałatka makaronowa
30 min
Sałatka z ciecierzycy z karmelizowaną cebulą; Jogurt z musem z mango (z osłoną noża miksującego)
13 godz. 10 min
Shakshuka z czerwoną soczewicą i fetą; Sałatka z kaszą bulgur, suszonymi pomidorami, szpinakiem i fetą
35 min
Frytki z warzyw z domową mieszanką przypraw
1 godz. 5 min
Miniquiche'e z konfitowaną kaczką (z osłoną noża miksującego)
5 godz.
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5 godz.
Pieczone warzywa z sosem pomidorowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz. 30 min