
Urządzenia i Akcesoria
Pieczone marchewki z miętą i tymiankiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
oliwy z oliwek30 g
-
czosnku, granulowanego¼ - ½ łyżeczki
-
papryki, mielonej¼ łyżeczki
-
soli¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
marchewek nieobranych, pokrojonych 5 cm kawałki800 g
-
wody1100 g
-
liście mięty, świeże do dekoracji
-
liście tymianku, świeże do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
145.1 kcal /
607 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
293.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Parmigiana (zapiekanka) z cukinii i ziemniaków (TM6)
1 godz. 15 min
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM6)
10 min
Mizeria z cienko krojonych ogórków (TM6)
10 min
Karmelizowane bakłażany z sosem tahini i granatem
55 min
Zapiekanka kalafiorowo-brokułowa z jajkami i sosem jogurtowym
35 min
Obieranie i gotowanie ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min
Obieranie ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Obieranie marchewki (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Sałatka na ciepło z ziemniakami i jajkiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
45 min
Frytki z warzyw z domową mieszanką przypraw
1 godz. 5 min
Pieczone warzywa z sosem pomidorowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz. 30 min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min