Urządzenia i Akcesoria
Pieczone marchewki z miętą i tymiankiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
Składniki
-
30 g oliwy z oliwek
-
¼ - ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
-
¼ łyżeczki papryki, mielonej
-
¼ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
800 g marchewek nieobranych, pokrojonych 5 cm kawałki
-
1100 g wody
-
liście mięty, świeże do dekoracji
-
liście tymianku, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM6, TM7)
20 min
Ziemniaczane wieżyczki z parmezanem i tymiankiem (TM6, TM7)
55 min
Sałatka ziemniaczana z ziołowym sosem winegret (TM6, TM7)
45 min
Talerz krojonych owoców z cytrynowo-miodowym dressingiem (TM6, TM7)
15 min
Carpaccio z gruszki z serem pleśniowym i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM6, TM7)
15 min
Gratin z ziemniaków (TM6, TM7)
50 min
Obieranie i gotowanie ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min
Tagliatelle z marchewki z pesto z naci marchewki
40 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Sałatka ziemniaczana z rumienioną cebulą, orzechami i serem pleśniowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz.
Pieczone warzywa z sosem pomidorowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz. 30 min