Costine di maiale con patate

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di olio extravergine di oliva
    40 g di olio di oliva
  • 3 spicchio di aglio
  • 500 g di costine di maiale a pezzi (5-6 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di cipolle in quarti
  • 100 g di carote pelate a pezzi (3 cm)
  • 150 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (3 cm)
  • 80 g di passata di pomodoro
  • 80 g di birra chiara
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale
  • 1 foglia di alloro secca
  • 700 g di patate pelate e a cubetti (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 185.4 mg
Białko 29 g
Kalorie 2523.2 kJ / 603.1 kcal
Tłuszcz 35.7 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 41.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...