Spaghetti alla "carbonara sbagliata"

Spaghetti alla "carbonara sbagliata"

3.8 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di pancetta a cubetti
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 uova
  • 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 320 g di spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 841.9 mg
Białko 27.2 g
Kalorie 2355 kJ / 563 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 64.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...