Urządzenia i Akcesoria
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405.7 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
3130.3 kJ /
748.2 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Marinated chicken with salsa
40 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Fresh jalapeño dip
5 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min