Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
TM6 TM5 TM31

Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg

4.3 ( 6 ocen )

Składniki

  • 4 skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 2 sprigs fresh rosemary (approx. 8 cm long)
  • 2 sprigs fresh thyme (approx. 8 cm long)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 220 g quinoa
  • 500 g seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)
  • 100 g basil pesto to serve
  • lemon wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
748.2 kcal / 3130.3 kJ
Białko
43.4 g
Tłuszcz
41.4 g
Węglowodany
48.6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
405.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy