Urządzenia i Akcesoria
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405.7 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
3130.3 kJ /
748.2 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Turkey sloppy joes
40 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min