Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (optional)40 g
-
mixed fresh herbs of choice3 sprigs
-
cauliflower cut into florets170 g
-
eggs2
-
tapioca starch40 g
-
dried chives1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
oil to fry4 tbsp
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
cherry tomatoes halved10
-
avocado flesh only½
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
-
fresh chives chopped to garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
991.3 mg
Białko
22 g
Kalorie
2885.5 kJ /
687 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min