
Urządzenia i Akcesoria
Mexican corn salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
276.4 kcal /
1156.6 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
521.3 mg