Urządzenia i Akcesoria
Mexican corn salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chunky guacamole
10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min