
Urządzenia i Akcesoria
Mexican corn salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Mango and ginger smoothie
5 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
25 godz. 20 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min