Urządzenia i Akcesoria
Mexican corn salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Spicy Margarita Fizz
10 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min