Urządzenia i Akcesoria
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
30 portions
Składniki
Dressing
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil20 g
-
lemon juice2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Whipped feta
-
Danish feta150 g
-
cream cheese softened60 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Watermelon and walnuts
-
watermelon400 g
-
halved walnuts toasted and broken into halves, for garnishing40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
77.7 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
213 kJ /
50.7 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked artichoke dip
35 min
Brandy butter
10 min
Sparkling white sangria punch
24 godz. 30 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Beetroot salad
10 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min