Urządzenia i Akcesoria
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Salad
-
mixed baby salad leaves75 g
-
fennel bulb thinly sliced300 g
-
celery stalks thinly sliced300 g
-
green apple unpeeled, cored and thickly sliced150 g
-
radishes trimmed and thinly sliced4
-
shaved Parmesan cheese50 g
Green goddess dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
avocado small, ripe, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free15 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)100 g
-
red wine vinegar15 g
-
ground black pepper to taste
Crunchy topping
-
chopped walnuts toasted60 g
-
pepita seeds toasted45 g
-
hemp seeds25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4840 mg
Białko
16 g
Kalorie
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min