Urządzenia i Akcesoria
Patatas bravas with chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onion60 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
ground smoked paprika1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
potatoes (small), peeled and cut pieces (2-3 cm)800 - 850 g
-
chorizo (approx. 500 g), thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
567.8 mg
Białko
11 g
Kalorie
828 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli beef with lemon feta
30 min
Jambalaya
35 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 godz. 50 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min