Urządzenia i Akcesoria
Patatas bravas with chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onion60 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
ground smoked paprika1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
potatoes (small), peeled and cut pieces (2-3 cm)800 - 850 g
-
chorizo (approx. 500 g), thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
567.8 mg
Białko
11 g
Kalorie
828 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Chocolate brownie trifle
6 godz.