Asparagus and broad bean salad
TM6 TM5 TM31

Asparagus and broad bean salad

4.4 (29 ocen)

Składniki

  • 100 g feta cheese, crumbled
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 1 tbsp white balsamic vinegar
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 500 g water
  • 300 g frozen broad beans
  • 300 g asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • cold water, for soaking
  • 1 tbsp fresh basil, leaves only
  • 1 tbsp fresh mint, leaves only
  • 40 g rocket

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1114 kJ / 265.3 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
21.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Błonnik
7.3 g
Sód
364.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy