Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and broad bean salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.2 mg
Białko
12 g
Kalorie
1114 kJ /
265.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Fresh fennel salad
10 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Crunchy carrot salad
10 min