Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and broad bean salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.2 mg
Białko
12 g
Kalorie
1114 kJ /
265.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Fresh fennel salad
10 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Cypriot grain salad
45 min
Steamed greens with lemon feta
20 min