Asparagus and broad bean salad

Asparagus and broad bean salad

4.5 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • feta cheese crumbled
    100 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • white balsamic vinegar
    1 tbsp
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • water
    500 g
  • frozen broad beans
    300 g
  • asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)
    300 g
  • cold water for soaking
  • fresh basil leaves only
    1 tbsp
  • fresh mint leaves only
    1 tbsp
  • rocket
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 265.3 kcal / 1114 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 364.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...