Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato lentil pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
garlic clove1
-
red onion80 g
-
fresh long red chilli cut into halves1
-
water250 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned lentils400 g
-
stock paste1 tsp
-
tomato paste50 g
-
white sugar1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)850 g
-
crème fraîche100 g
-
feta cheese100 g
-
fresh basil leaves only, to serve
-
mixed salad leaves of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
720.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and leek frittata
40 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Creamy vegetable rice
25 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Vegetarian nuggets
30 min