
Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato lentil pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
garlic clove1
-
red onion80 g
-
fresh long red chilli cut into halves1
-
water250 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned lentils400 g
-
stock paste1 tsp
-
tomato paste50 g
-
white sugar1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)850 g
-
crème fraîche100 g
-
feta cheese100 g
-
fresh basil leaves only, to serve
-
mixed salad leaves of choice
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
378.5 kcal /
1583.6 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
720.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Zucchini cheddar slice
45 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min