Urządzenia i Akcesoria
Vegan moussaka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
eggplant (approx. 500 g), cut into slices (0.5-1 cm thickness)1
-
salt for sprinkling
-
dried red lentils200 g
-
filtered water for soaking
Plant-based béchamel sauce
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
Lentil moussaka
-
extra virgin olive oil50 g
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
canned tomatoes400 g
-
filtered water120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground nutmeg for sprinkling
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
1499.6 kJ /
357.1 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Plant-based parmesan
5 min
Chilli con tempeh
20 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min