Urządzenia i Akcesoria
Meat-free mushroom lasagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh oregano leaves only5 sprigs
-
dried porcini mushrooms40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)1000 g
-
leek white part only and cut into pieces½
-
garlic cloves6
-
carrot cut into pieces1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
white wine200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh ricotta cheese drained250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
dried lasagne sheets250 g
-
Provolone cheese sliced100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1797.3 kJ /
429.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.