Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 354 mg
Alternatywne przepisy
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Creamy vegetable rice
25p
One whole cauliflower
45min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Mushroom bolognaise
45min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min