Urządzenia i Akcesoria
Vegan burgers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
10 portions
Składniki
-
linseeds (flaxseeds)40 g
-
shelled walnuts80 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters225 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters225 g
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and fry20 g
-
cooked rice200 g
-
cannellini beans (400 g can), rinsed and drained1 can
-
panko breadcrumbs50 g
-
balsamic vinegar30 g
-
tamari30 g
-
smoked paprika½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hamburger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste
-
mustard vegan, to taste
-
letucce8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced3
-
ketchup vegan, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
733.7 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1744.8 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Versatile smooth soup
45 min
Vegan bolognese
50 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Chunky guacamole
10 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Vegetarian nuggets
30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min