
Urządzenia i Akcesoria
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
hot water3 tbsp
-
saffron threads (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red onion cut into quarters100 g
-
canned cherry tomatoes no-added-salt400 g
-
skinless chicken thigh fillets trimmed and cut into halves300 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground black pepper to taste
-
tomato paste20 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)1 tbsp
-
broccolini trimmed170 g
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
roasted red capsicum cut into strips50 g
-
fresh parsley leaves only, to garnish2 sprigs
Wartości odżywcze na 2 portions
Kalorie
938 kcal /
3920 kJ
Białko
79 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
394 mg