Urządzenia i Akcesoria
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
hot water3 tbsp
-
saffron threads (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red onion cut into quarters100 g
-
canned cherry tomatoes no-added-salt400 g
-
skinless chicken thigh fillet trimmed and cut into halves300 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground black pepper to taste
-
tomato paste20 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)1 tbsp
-
broccolini trimmed170 g
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
roasted red capsicum cut into strips50 g
-
fresh parsley leaves only, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
394 mg
Białko
79 g
Kalorie
3920 kJ /
938 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
"Moussaka" bowl
45 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min