Urządzenia i Akcesoria
Chickpea ratatouille (gut health)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling4 tbsp
-
eggplant (large), cut into pieces (3-4 cm)1
-
capsicums cut into strips (1-2 cm)2
-
zucchini (medium), cut into slices (1 cm)2
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves5
-
fresh basil stalks and leaves separated3 - 4 sprigs
-
red onion (large), cut into quarters1
-
fresh tomatoes cut into pieces2
-
canned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar1 ½ tbsp
-
fresh green beans trimmed and cut into halves, if preferred300 g
-
pitted Kalamata olives drained80 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
305.5 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1379.5 kJ /
328.4 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Caribbean curry
40 min
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Hearty lentil chilli
50 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Vegetarian chilli
35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min