Urządzenia i Akcesoria
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Yoghurt sauce & guacamole
-
fresh coriander leaves only20 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)210 g
-
avocado small (approx 200 g), flesh only1
-
freshly squeezed lime juice3 tsp
-
ground black pepper to taste
Black Bean Chilli
-
extra virgin olive oil spray
-
red onion cut into quarters200 g
-
red capsicum (approx. 1 medium), cut into pieces (5 cm)200 g
-
carrot cut into pieces (4 cm)180 g
-
celery stalks cut into pieces (3 cm)300 g
-
garlic cloves2
-
ground cumin2 tsp
-
Mexican chilli powder2 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
tomato paste20 g
-
canned chopped tomatoes no-added salt400 g
-
canned black beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
water250 g
-
corn mountain bread3 slices
-
cheddar cheese grated (optional)40 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
377.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1520 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min