Urządzenia i Akcesoria
Bean ratatouille with halloumi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh parsley leaves only, plus extra finely chopped to serve4 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
garlic cloves5
-
fresh basil stalks only, cut into thirds, leaves reserved4 sprigs
-
red onion cut into slices1
-
fresh tomatoes cut into pieces2
-
canned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar1 ½ tbsp
-
Vegetable stock paste2 tsp
-
pitted Kalamata olives drained80 g
-
red capsicum cut into strips (2 cm wide)1
-
zucchini (approx. 200 g), cut into slices (1 cm)2
-
sea salt1 ½ tsp
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (3 cm)1
-
canned lentils rinsed and drained400 g
-
can chickpeas rinsed and drained400 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves300 g
-
haloumi cut into slices (1 cm)360 g
-
extra virgin olive oil spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1070.7 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1572.5 kJ /
375.8 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
12.7 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
39.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
"Moussaka" bowl
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Risotto pomodori with burrata
30 min