Urządzenia i Akcesoria
Harvest nut roast with gravy
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Harvest nut roast
-
olive oil plus extra for greasing2 tbsp
-
sourdough bread torn into pieces100 g
-
roasted cashews unsalted75 g
-
raw almonds80 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried thyme2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
full cream milk80 g
-
water500 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (1-2 cm)250 g
-
carrot peeled and cut into pieces (1-2 cm)250 g
-
potato peeled and cut into pieces (1-2 cm)250 g
-
turnip peeled and cut into pieces (1-2 cm)250 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Moroccan spice mix3 tsp
-
ground chilli½ tsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
eggs2
-
walnuts cut into pieces80 g
Traditional style gravy
-
red onion cut into halves80 g
-
garlic cloves3
-
olive oil2 tbsp
-
cashews150 g
-
red wine vinegar2 tsp
-
plain flour1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
nutritional yeast1 tbsp
-
water300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
835.8 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
3161.3 kJ /
752.7 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Caribbean curry
40 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Tomato and lentil dahl
35 min