
Urządzenia i Akcesoria
Ancho chilli and black bean stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried ancho chillies to taste1 - 2
-
hot water to soak
-
fresh coriander stalks and roots, cut into pieces and leaves reserved, to garnish2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into wedges200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)400 g
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
sea salt½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
191.5 kcal /
804.3 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
20.2 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
394.9 mg