Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM5)
Składniki
-
1000 g cukinii Ø 4-5 cm, z odciętymi końcówkami, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 0,5 cm kostkę
-
30 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
500 g wody
-
4 żółtka (opcjonalnie) ze sparzonych jajek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Łosoś w chrupiącej panierce z warzywami i sosem śmietanowo-cytrynowym
1 godz.
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM5)
20 min
Zupa z brokułów i edamame z gorgozolą; Łosoś z warzywami i sosem koperkowym
1 godz. 45 min
Zupa krem dyniowo-cukiniowa z makaronem z cukinii (TM5)
45 min
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Spaghetti z cukinii z warzywnym sosem pomidorowym (TM5)
30 min
Makaron z cukinii z krewetkami w orientalnym sosie (TM6, TM7)
25 min
Spaghetti z cukinii z warzywnym sosem pomidorowym (TM6, TM7)
30 min
Makaron pełnoziarnisty z warzywami na parze i dresingiem jogurtowym
30 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM5)
45 min
Pieczony łosoś ze spiralizowaną cukinią (TM6, TM7)
30 min
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM6, TM7)
40 min