Urządzenia i Akcesoria
Tatar z suszonych pomidorów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
40 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki40 g ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
-
20 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
2 - 3 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
1 łyżka szczypiorku, świeżego posiekanego
-
1 łyżeczka musztardy Dijon
-
¼ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 szczypta soli (opcjonalnie)
-
125 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
-
4 jabłuszka kaparowe, w zalewie odsączone, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
438 mg
Białko
5 g
Kalorie
399.7 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta z oliwek
5 Min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 Std. 50 Min
Tapenada z tuńczykiem na plastrach ogórka
20 Min
Wytrawne serniczki z łososiem
4 Std. 15 Min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25 Std. 15 Min
Tatar ze śledzia
10 Min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 Min
Crostini z kozim serem i pastą z groszku
25 Min
Bakłażany po kaszubsku
3 Std. 50 Min
Pasta śródziemnomorska
15 Min
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50 Min
Kanapki z burakiem i marynowanym śledziem (Smørrebrød)
50 Min