
Urządzenia i Akcesoria
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porcje
Składniki
-
sera gouda pokrojonego na kawałki40 g
-
tuńczyka, w sosie własnym (185 g każda), odsączonego z zalewy2 puszki
-
jajka2
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
czosnku, granulowanego1 łyżeczka
-
oregano, suszone1 ½ łyżeczki
-
cebuli przekrojonej na pół50 g
-
ząbek czosnku1
-
pomidorów pokrojonych na kawałki150 g
-
koncentratu pomidorowego15 g
-
ziół prowansalskich, suszonych½ łyżeczki
-
cukinii (ok. 100 g)1 kawałek
-
pieczarki3
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
370 kcal /
1550 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lasagne niskowęglowodanowa
1 godz. 30 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Serowo-warzywny spód do pizzy
45 min
Pizza na spodzie z kalafiora
2 godz. 45 min
Pizza kalafiorowa z kiełbasą pepperoni
1 godz. 20 min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1 godz. 10 min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30 min
Pizza na spodzie z batatów
1 godz. 5 min
Mini pizze na brokułowych spodach
40 min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 godz.