Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean-style stuffed capsicum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
mixed capsicums cut in half lengthways and seeds removed4
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)80 g
-
red onion cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
dried chilli flakes mild1 tsp
-
turkey mince250 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
can cannellini beans rinsed and drained400 g
-
feta cheese crumbled80 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
tomatoes deseeded and diced2
-
cherry tomatoes to serve250 g
-
mixed salad leaves to serve100 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
951.8 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
1739.7 kJ /
415.8 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Spinach and leek frittata
40 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min