
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and avocado risoni salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
chicken tenderloins cut in half lengthways and then into pieces (3 cm)600 g
-
paprika½ tsp
Dressing
-
garlic cloves4
-
lime zest no white pith2 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
honey20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lime juice100 g
-
extra virgin olive oil150 g
Risoni
-
carrot cut into pieces (3 cm)110 g
-
spring onion/green onion trimmed and cut into halves, plus extra thinly sliced to serve1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
water1500 g
-
Chicken stock paste (see Tip)20 g
-
dried risoni pasta250 g
-
frozen peas150 g
-
avocado cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
Greek feta crumbled, to serve100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1148.9 kcal /
4807.1 kJ
Białko
37.6 g
Tłuszcz
71.9 g
Węglowodany
90 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Sód
1216.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Community fave brown rice salad
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken with almonds
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Creamy potato mash
30 min
No fail mash potato
20 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min