Chicken and avocado risoni salad

Chicken and avocado risoni salad

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • chicken tenderloins cut in half lengthways and then into pieces (3 cm)
    600 g
  • paprika
    ½ tsp
Dressing
  • garlic cloves
    4
  • lime zest no white pith
    2 tsp
  • dried chilli flakes (opcjonalnie)
    ¼ tsp
  • honey
    20 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • freshly squeezed lime juice
    100 g
  • extra virgin olive oil
    150 g
Risoni
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    110 g
  • spring onion/green onion trimmed and cut into halves, plus extra thinly sliced to serve
    1
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • water
    1500 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    20 g
  • dried risoni pasta
    250 g
  • frozen peas
    150 g
  • avocado cut into slices
    1
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • Greek feta crumbled, to serve
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1148.9 kcal / 4807.1 kJ
Białko 37.6 g
Tłuszcz 71.9 g
Węglowodany 90 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Sód 1216.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...